Fit Lehti Tarjous

fit lehtiFit on erityisesti liikuntaan ja hyvinvointiin keskittynyt aikakauslehti. Fit kertoo kaiken tarpeellisen liikunnasta, terveellisistä elämäntavoista sekä kuntoilijalle oikeanlaisesta ravinnosta. Lehti ei unohda myöskään henkistä puolta, joka on todella suuri osa hyvinvointia ja onnistunutta kunnon kohottamista. Fit-lehti esittelee tuoreimmat lajit, ihanimman sporttimuodin, tehokkaimmat treenivinkit, helpot kauneudenhoitovinkit liikkujalle, ihmissuhteita, kevyet ja herkulliset reseptit sekä paljon muuta. Fit ilmestyy 12 kertaa kuukaudessa, eli saat runsaan lukupaketin usein kotiisi. Kun tilaat Fit-lehden, saat upean tilaajalahjan. Tutustu myös lehden omiin nettisivuihin osoitteessa www.fit.fi.

Fit on monipuolinen liikuntaan ja hyvinvointiin keskittyvä lehti. Fit-lehti käsittelee jutuissaan ravintoa, liikuntaa ja terveellisiä elämäntapoja ja myös henkistä hyvinvointia. Fit-lehti tarjoaa tietoa parhaista treenivinkeistä, uusimmista urheilulajeista, trendikkäästä sporttimuodista, kevyistä resepteistä, liikkujan kauneudenhoitovinkeistä, kiinnostavista matkakohteista, hyvistä kenoista painonhallintaan sekä ihmissuhteista. Fit on energisoiva liikunnan ja hyvinvoinnin erikoislehti.

Siitä huolimatta että suurta määrää aikakauslehtiä voikin nykyaikana lueskella myös netissä, perinteistä aikakauslehteä on hauskaa lueskella vaikka selällään sängyssä maaten tai sohvalla. Lisäksi tavallinen paperilehti kulkee laukussa mukavasti missä vain ja paperilehteä voi lueskella esim. lentokoneessa matkustaessa. Tätä nykyä useat korkealaatuiset julkaisut voi tilata edulliseen hintaan, ja lisäksi lukuisat lehdet myöntävät uudelle lehtitilaajalle kiehtovia lahjoja tilauksesta. Lehdet on kiinnostava ajanviete, joka tuo iloa ja tuo uusia ajatuksia.

Sport on uusi liikunnan erikoislehti, säännöllisesti ja mielellään liikkuvalle naiselle, joka haluaa pysyä kunnossa, nauttia elämästä ja jaksaa enemmän.

Sport tarjoaa sinulle tuoreimman tiedon liikunnasta, ravitsemuksesta, kauneudesta ja terveydenhoidosta sekä henkisestä hyvinvoinnista. Lehdessä on perusteellinen tausta-aineisto, tarkat toimintaohjeet, monipuoliset testit ja hyvät vinkit.

Sportista löytyy myös sporttinen muoti, trendit, lifestyleilmiöt ja matkailu. Sport on energiaa, motivaatiota ja kannustusta hyvään oloon!

Ilmestyy

10 kertaa vuodessa:

21.11.2006
5.1.2007
14.2.2007 ilmestyy seuraavaksi
14.3.2007
18.4.2007
30.5.2007
18.7.2007
22.8.2007
19.9.2007
17.10.2007
21.11.2007

Lisätietoja

Liikunta
Tietoa liikunnan vaikutuksista
Tekniikat ja oikeat suoritustavat
Sesonkilajit, myös kansainväliset tuulet
Uudet trendit ja aina houkuttelevat klassikot

Terveys
Monipuolinen, tavoitteita tukeva ruokavalio
Järkevät valinnat ja sallitut herkut
Painonhallinta osana hyvää oloa

Kauneus
Ihon, hiuksien ja vartalon hyvä hoito
Liikkujan merkkipaketti

Lifestyle ja matkailu
Aktiivisen liikkujan kiinnostavimmat kohteet

Tilaa

Valitse tilauksen kesto
Kestotilaus 12 kk 58,00 € + uusille tilaajille 1 nro kaupanpäälle!
Määräaikaistilaus 12 kk 62,00 € + uusille tilaajille 1 nro kaupanpäälle!
Kestotilaus 6 kk 31.00 €
Määräaikaistilaus 6 kk 33.00 €

Tarjous

Laskutus
1 erässä
2 erässä