Aku Ankka Lehti Tarjous

aku ankka lehtitarjousAku Ankka on Suomen suosituin aikakauslehti ja se onkin kaikenikäisten lempilukemistoa. Aku Ankan tarinat ovat täynnä rikasta ja nasevaa suomen kieltä. Lehdessä on mukana vuoden aikana erilaisia yllätyksiä, kuten tarroja, lukujärjestys, julisteita, sekä puuha- ja sarjakuvaliitteitä. Vuoden aikana lehdestä ilmestyy myös teemanumeroita. Lehden tilaajilla on mahdollisuus saada upeita tarjouksia Ankka-tuotteista, kuten t-paidoista ja sarjakuvakirjoista. Aku Ankka ilmestyy 52 kertaa vuodessa, joka keskiviikko!

Suomen suosituinta sarjakuvalehteä, Aku Ankkaa lukevat kaikenikäiset sarjakuvista pitävät ihmiset. Aku Ankan suosion syy on sen riemukkaat tarinat ja sarjakuvan taidokas kuvitus. Myös oivaltava ja rikas suomen kieli on tärkeässä roolissa. Aku Ankkaa voikin sanoa Suomen hauskimmaksi sarjakuvalehdeksi. Aku Ankassa on liitteitä ja yllätyksiä tämän tästä: puuha- ja sarjakuvaliitteitä, julisteita, tarroja, lukujärjestys ja jännittäviä teemanumeroita.

Vaikka erilaisia lehtiä saattaakin nykyään lukea myös netissä, perinteistä paperilehteä on rentouttavaa lukea esimerkiksi mahallaan patjalla maaten tai sohvalla. Sitäpaitsi perinteinen lehti kulkee kassissa helposti minne vain ja lehteä on mukava lukea esimerkiksi metrossa matkustaessa. Tänä päivänä monet korkealaatuiset aikakauslehdet on mahdollista tilata halpaan hintaan, ja lisäksi useat aikakauslehdet tarjoavat uudelle lehtitilaajalle mukavia tilaajalahjoja. Lehtien lukeminen on mukava ajanviete, joka hauskuuttaa ja tuo uusia ajatuksia.

Tilaa Aku Ankka

Yleistä

Aku Ankka on Suomen ylivoimaisesti suosituin sarjakuvalehti. Sen suosio on ollut Suomessa ilmiömäinen aina ensimmäisestä vuonna 1951 ilmestyneestä numerosta lähtien.

Väkilukuun suhteutettuna Suomi onkin maailman innokkain Ankka-maa – peräti viidennes suomalaisista lukee Aku Ankkaa säännöllisesti.

Ilmestyy

Kerran viikossa, keskiviikkoisin.

Lisätietoja

Tilaa

Valitse tilauksen kesto
Kestotilaus 12 kk 78,00 eur + uusille tilaajille 1 kk kaupan päälle!
Määräaikaistilaus 12 kk 84,00 eur
Kestotilaus 6 kk 43,00 eur + uusille tilaajille 1 kk kaupan päälle.
Määräaikaistilaus 6 kk 46,00 eur.

Laskutus
1 erässä
2 erässä
3 erässä